Bambus tannbørste for barn fra mjúkr – 2 pk

En bambus tannbørste som er bra for dine barn og ikke minst miljøet. Tannbørsten har en myk bust som rengjør tennene skånsomt og fjerne plakk uten å slite på tannkjøttet og irritere sensitive tannhalser.

Tannbørsten er laget av bambus noe som betyr at den er naturlig anti-bakteriell og 100% nedbrytbar. Bambusen som blir brukt til produksjon av tannnbørstene er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og er både et stilfullt, miljøvennlig og slitesterkt materiale.

Mjúkr har bevisst valgt å benytte moso-bambus som er en av de bambusartene som den utrydningstruede kjempepandaen ikke livnærer seg med.

Om tannbørsten

Busten er av resirkulerbar nylon uten BPA. Mjúkr  har valgt BPA-fri nylon fordi det ikke finnes noen 100% plantebaserte, komposterbare og veganske alternativer som har en slik holdbarhet i tillegg til å være så myk og skånsom. Busten kan nappes ut med tang og resirkuleres som plast.

Bambustannbørstene kommer hygienisk og støvfritt levert i en eske laget av 100% resirkulert papp som kan resirkuleres som papir.

Det malte feltet ytterst på skaftet beskytter tannbørsten mot vann og dårlig lukt ved oppbevaring i tannglasset. La tannbørsten tørke mellom hvert bruk og bytt den ut hver tredje måned.

Mjúkr har valgt bambus fordi

  • Bambus har en formidabel evne til å absorbere store mengder av drivhusgassen karbondioksid og på den måten reduseres CO2-utslippene.
  • Bambus genererer opptil 35% mer oksygen enn andre trær/vekster.
  • Bambus er 100% resirkulerbart.
  • Bambus er et hardt og slitesterkt materiale som dessuten er anti-bakteriell.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Miljøvennlig bambus tannbørste for barn fra mjúkr (2 pk)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…