Om Earthly – Vår misjon og hvorfor vi startet konseptet

Earthly betyr Earth Friendly.

Earthly – Om oss

Hei 👋

Tusen takk for besøket. Veldig hyggelig å se deg her og håper du finner noe du liker.

Dette er oss i Earthly
Fra venstre. Frija, Theanna, Gregory og Mila

Dette er oss bak Earthly

Earthly.no er en ny og lokal nettbutikk som ønsker å påvirke vår fremtid ved å tilby rettferdige, miljøvennlige produkter og bærekraftige alternativer som varer lenge og er bra for både naturen og oss mennesker.

I tillegg er det en selvfølge for å oss å tilby en god kundeopplevelse i form av digitale løsninger, rask levering og god service.

Hvorfor Earthly

Earthly ble startet fordi vi har et sterkt ønske om å gjøre en forskjell.
En forskjell for miljøet og naturen, en forskjell for samfunnet, deg og oss.

Vår hypotese er at dersom vi er flere som kjøper mindre, men av bedre kvalitet som for øvrig er bærekraftige alternativer, sparer vi jorda for ressurser, forurenser mindre, skader mindre og samtidig nyter vi kvalitet over en mye lengre periode

Både du og vi har anledningen til å og .

Hvordan har vi tenkt å oppnå dette

Ved å lansere og drive Earthly ønsker vi å øke bevisstheten blant konsumenter om at det lønner seg å velge riktig, både på kort og lang sikt.

Å velge riktig betyr at man støtter små produsenter og lokale bedrifter som går mot strømmen og tør å satse på bærekraftige og miljøvennlige alternativer.

Gjør du dette, vil du etter hvert også forstå at du har nettopp begynt på en ny og meningsfullt reise. En reise der hvor du er den som bestemmer vår destinasjon.

Vi vet, det er ikke lett å velge riktig

Slik som i alle andre fagfelt og bevegelser er også den grønne og miljøvennlige bevegelsen full av buzzord og begreper som ofte skaper forvirring.

Ved å kjøpe produktene som tilbys på Earthly.no skal du slippe å tenke på om de produseres etter miljøvennlige og bærekraftige prinsipper.
Vi gjør dette for deg og dermed velger vi og tilbyr produkter som er … Earth Friendly.

Hva tilbyr vi

På Earthly.no vil du finne utelukkende produkter som er Earth Friendly, dvs. miljøvennlige, økologiske, resirkulerbare alternativer som erstatter engangsprodukter og som er bra for både naturen og oss mennesker.

Plastfri emballasje

Plastforsøpling er en enorm miljøutfordring, selv om det ikke er nødvendigvis plasten i seg selv som er problemet – det er vårt overforbruk og manglende etterbruk.

Derfor har vi i Earthly bestemt å ta et standpunkt og unngå plastemballasje. Alle våre pakker kommer til å være plastfrie og i de vil du finne gjenbrukt emballasje av kartong og papir.
Det er viktig at vi alle gjenbruker fremfor å bruke nye ressurser.

Kort om oss

Earthly er et konsept eid av TheMi AS med org. nr 926 885 812

Kundeservice
Phone: 94 11 97 44 eller 46 07 06 05

E-post: [email protected]

Chat

💬 klikk meg

Åpningstider

Nettbutikken er åpent: 24/7
Kundeservice er åpent:  09:00 til 17:00