Probiotisk oppvaskmiddel med hyaluronsyre – Probiotic Craft Dishwashing Liquid 500 ml

Probiotic Craft oppvaskmiddelet er inspirert av naturen. Den består av naturlige ingredienser og probiotiske bakterier. Beriket med hyaluronsyre, sjøvann og havsalt for den ultimate opplevelsen.

Hyaluronsyre beskytter huden på hendene mot dehydrering og hjelper til med å beholde fuktighet, gir huden din vitalitet, elastisitet og ungdommelighet.

Sjøvann og havsalt er fulle av mineraler som jern, magnesium, kalsium og sink som beskytter huden på hendene dine mot dehydrering og andre skader. Middelet beriker og gir næring til hendene dine med fordelaktige mineraler.

Inneholder ingen konserveringsmidler, fargestoffer eller andre unødvendige ingredienser.

 

👉🏼 Ikke glem å tilsette til din favorittduft fra vår duftkolleksjon. Tilsett noen dråper fra den prefererte duftoljen og rist flasken godt, før bruk.

Fakta og oppvaskmiddelet

 • Duftfri, men du kan selv tilsette din favorittduft (se egne produkter)
 • Utviklet for nomal sensitiv hud
 • Godkjent av hudleger og allergologer
 • Økologisk sertifisering av Ecocert
 • Sertifisert vegansk
 • Beholderen er laget av resirkulert plast

Probiotiske bakterier i rengjøring

 • Styrker den naturlige mikrofloraen i hjemmet slik at det ikke lenger er plass til de dårlige, sykdomsfremkallende bakteriene.
 • De gode bakteriene fortsetter «jobben» når du er ferdig å vaske og fortsetter i opp til åtte dager.
 • Dårlige bakterier er ofte årsaken til dårlig lukt. Probiotiske bakterier i rengjøringsprodukter vil derfor også bidra til å fjerne dårlig lukt i hjemmet, på badet, i tøyet, i skoene, på sportsutstyret, i tursekken, i hudekurven, i sofaen, tepper, puter, sengetøy, madrasser, i bilen, båten, campingvognen og på hytta.
 • Der du ikke kan vaske, bruk Probiotic Craft Luktfjerner & Oppfriskningsspray (Odour Remover)!

 

Bruksanvisning Probiotic Craft Dishwasher

Til daglig rengjøring tilsett 2ml (½ ts) til 5 liter vann. For krevende oppgaver tilsett 4ml (1 ts) til 5 liter vann.

Tips

For å vaske effektivt, spare vann og energi, lag oppvaskvann i oppvaskkummen i stedet for å vaske under rennende vann fra springen, og hold deg til anbefalt dosering. Effektiv vask krever ikke mye skum. Hvis ønskelig, tilsett noen dråper duftolje i vaskevannet når du vasker opp for hånd. Juster mengde duft etter hvor sterk du ønsker at duften skal være.

Ingredienser

5-15% plantebaserte anioniske overflateaktive stoffer, <5% plantebaserte ikke-ioniske overflateaktive stoffer, <5% plantebaserte amfotere overflateaktive stoffer. Inneholder også: vann, sekvestranter, glyserol, salt, sjøvann, hyaluronsyre, surhetsregulator, probiotiske bakterier.

Vekt 0.400 kg

1 omtale for Probiotisk oppvaskmiddel med hyaluronsyre – Probiotic Craft 500ml

 1. Berit A.

  Kvalitetsprodukt. Jeg er kjempefornøyd. Takk for rask levering

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.