Økologisk og sunn beauty smoothie – Premium

Denne økologiske og sunne beauty-smoothien består av en kombinasjon av det beste fra supermat og smakfulle superfrukter slik som baobab, lucuma, dadler, acerola og erteprotein. Denne kombinasjonen gir strålende hud og god pleie av kroppen.

Beauty-smothien fra Purasana lar deg lage en supergod smoothie full av vitamin C, som gir deg en naturlig hudglød og får huden din til å skinne!

Acerola

Acerola, også kjent som det vestindiske kirsebæret, inneholder en høy mengde vitamin C. Vitamin C er bra for imunnforsvaret, men er også nødvendig for produksjon av kollagen: et protein som holder huden din elastisk og fast.

Baobab

Baobab er en naturlig kilde til fiber, vitamin C, magnesium og kalsium.

Lucuma

Lucuma er fullpakket med vitamin B1, B2, B3 og B5. Det er også rikt på jern og kalsium. Den søte smaken gjør den til en god erstatning for sukker.

Erteprotein

Erteprotein inneholder mye protein. Hver celle i kroppen trenger protein. De er viktige for muskelstyrken i kroppen, og de er involvert i dannelsen av hormoner.

Ingredienser

Pulver av baobab*, lucuma*, dadler*, acerola*, Akacie tyggegummi*Fibregum, erteprotein*, fortykningsmiddel:guargummi*, Gurkemeie*
*=sertifisert økologisk

 

Anbefaling til forberedelse og FAQ

Hvordan bruker jeg dette produktet?

Bland 1 spiseskje pulver fra Beauty-smoothien med 200 ml med plantemelt, eller fersk fruktjuice.

Kan jeg også blande Beauty -smoothien med andre drinker og yoghurt?

Selvfølgelig. Du kan blande pulveret fra Beauty-smoothien slik du liker din smoothie best! Husk å tagge oss på Intagram eller Facebook om du har kommet opp med en fin kombinasjon.

Vekt 0.150 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Økologisk og sunn beauty smoothie fra Purasana – Premium”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *