Økologisk øyeserum er redningen for trøtte, slitne og hovne øyne – EVOLVE Hyaluronic Eye Complex 10ml

Økologisk øyeserum for normale og sensitive hudtyper. Øyserumet reduserer hovenhet under øynene, mørke ringer og synligheten av linjer, samt gir fuktighet og lindrer det delikate øyepartiet.

Roll-on økologisk øyserum

Dette roll-on øyeserumet inneholder stamceller fra den eksotiske tuberoseblomsten som reduserer poser under øynene, hovenhet og synligheten av fine linjer og samtidig lysner og strammer opp den delikate huden rundt øynene. Produktet er også styrket med hyaluronsyre som binder fuktighet til huden og reduserer synligheten av rynker, mens beroligende agurkekstrakt roer ned og virker kjølende på trette øyne.

Bruksanvisning

Start med å riste flasken opp ned med korken på. På den måten fordeles serumet jevnt omkring metallkulen og sørger for optimal og tilstrekkelig påføring. Påfør ved å føre rolleren skånsomt omkring øyepartiet. Brukes morgen og kveld på renset hud, og ellers gjennom dagen for en kjølende redning for trette øyne.

Nøkkelingredienser

Stamceller fra tuberose er et nytt plantekompleks som har dokumentert effekt på å forbedre øyeproblemer slik som mørke ringer, hovenhet og rynker. Denne innovative aktive ingrediensen virker anti-rynke samtidig som den lysner mørke ringer og motvirker hovenhet. Det øker sirkulasjonen i huden, forbedrer fastheten og er dessuten beroligende og fuktighetsgivende.

Hyaluronsyre kan holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør den til en svært effektiv fuktighetsgiver. Hyaluronsyre bidrar til å redusere synligheten av rynker og forbedrer hudtonen, noe som gjør at huden ser yngre ut. Evolve bruker hylauronsyre med lav molekylvekt som penetreres dypere i huden og har derfor effektive fuktighetsegenskaper. Det stimulerer også produksjonen av kollagen i huden.

Økologisk agurkekstrakt er tradisjonelt kjent for å virke kjølende, reduser poser under øynene og bidra til å redusere mørke ringer.

Ingredienser (INCI):

Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Water*, Glycerin*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Polianthes Tuberosa Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Levulinate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Anisate, Citric Acid, Sodium Benzoate. *ingrediens fra økologisk landbruk.

Vekt 0.100 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Økologisk øyeserum – EVOLVE Hyaluronic Eye Complex 10ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…