Ansiktsrens med økologisk rensebalm – EVOLVE Gentle Cleansing Melt 120 g

En luksuriøs rensebalsam som kommer til å bli din favoritt i hudpleierutinen, hvis du ikke har prøvd den ennå. Som et av EVOLVEs mest populære produkter kombinerer  Gentle Cleansing Melt naturlig sukkerekstrakter med organisk baobabolje for å rense og gi næring til huden din, før den blir til en kremet melk som skylles bort og etterlater huden beroliget, ren og hydrert.

Hudtype: Normal, tørr og/eller sensitiv hud.

Nærende Baobabolje beroliger og tilfører fuktighet. Denne helt naturlige og såpefrie rensebalmen dufter nydelig av vanilje og rose og kan brukes med en varm klut for ekstra velvære.

Slik bruker du EVOLVE Gentle Cleansing Melt

Masser på tørt ansikt inkludert øyeområdet. Tilfør varmt vann slik at balmen forvandles til en rik melk. Skyll av.

Fakta om produktet og ingredienser

Baobab

Baobab er velkjent for sine fantastiske fordeler på huden. Ulike deler av baobabtreet har siden antikken blitt brukt i kostholdet på grunn av den ekstremt høye konsentrasjon av kalsium og C-vitamin. Baobabolje inneholder også høye andeler protein og A-vitamin.

Den rike baobaboljen gir næring, forbedrer hudens elastisitet, fremmer cellefornyelsen og fremskynder helbredelse. Baobab er rik på antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler, og er derfor en viktig anti-age ingrediens.

Vanilje

Vanilje har sterke antioksidantegenskaper samtidig som du nyter en søt og beroligende aroma som virker beroligende.

👉🏼Kanskje du også er interessert i EVOLVE Daily Renew Facial Cream 60ml

 

Ingredienser (INCI): Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Oil*, Sucrose Laurate, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract*, Tocopherol, Rosa Damascena Flower Oil*. *ingrediens fra økologisk landbruk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bestselger: EVOLVE Gentle Cleansing Melt 120ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *