Økologisk ansiktsolje – EVOLVE Miracle Facial Oil 30ml

En økologisk og lett ansiktsolje som gir næring til huden. Denne ansiktsoljen inneholder naturlig retinol fra økologisk nype og antioksidanter fra økologisk arganolje som regenererer og revitaliserer tørr og/eller moden hud.
Den inneholder også organisk svartfrøolje for å gi næring og redusere tegn på irritasjon. Oljen har en delikat duft fra vanilje og roseolje.

Bruksanvisning

Påfør forsiktig på renset ansikt og hals.

Viktige ingredienser i ansiktsoljen Miracle Facial Oil

Nypeolje

Nypeolje er rik på de essensielle fettsyrene omega-6 og omega-3. Oljen bidrar til å bekjempe tegn på aldring og holder huden næret og hydrert. Den er rik på bio-retinol og bidrar til å fremme cellefornyelse og reduserer synligheten av arr.

Arganolje

Arganolje inneholder en høy andel E-vitamin og fettsyrer, noe som gir huden en ungdommelig glød. Arganolje absorberes lett. E-vitamin og fettsyrer er også velkjent for å reparere skadet hud og forebygge ytterligere skade. Med kraftige antioksidanter bidrar arganolje til å forbedre elastisitet og etterlater huden fyldig og myk.

Sortfrøolje

Sortfrøolje inneholder de essensielle fettsyrene som opprettholder hudens næring og fuktighet. Svartfrøolje inneholder antioksidanter samt A-vitamin, og har vært brukt i århundrer for å behandle atopiske hudlidelser.

 

👉🏼 Sjekke også ut Bestselger: EVOLVE Gentle Cleansing Melt 120ml

 

Ingredienser (INCI): Caprylic/Capric Triglyceride*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract*, Rosa Damascena Flower Oil, Tocopherol. *ingrediens fra økologisk landbruk.

Vekt 0.150 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Økologisk ansiktsolje – EVOLVE Miracle Facial Oil 30ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…