Økologisk eksfolierende sjokolademaske – EVOLVE Radiant Glow Mask 60ml

Denne rike ansiktsmasken er formulert med kakaopulver og leire som revitaliserer og renser huden. Takket være kokosskallpulver kan huden skrubbes silkemyk og glatt. Naturlig sukkerekstrakt omdanner masken til en kremet melk i kontakt med vann. Lett å skylle av. Huden etterlates myk, fuktet og roet. Dufter herlig av kakao og økologisk vanilje.

RADIANT GLOW FACE MASK

Bruksanvisning

Påfør et tykt lag på renset hud. La virke i 5 minutter. Masser skånsomt og skyll deretter av med varmt vann. Obs: Pass på at det ikke kommer vann i glasset.

Ingredienser

Rå kakao er rik på antioksidanter som beskytter huden og forbedrer fuktighetsbalansen og hudtonen. Kakao er også rik på magnesium, C-vitamin og fettsyren omega 6. Disse fremmer cellereparasjon og foryngelse av huden.

Mandelolje er rik på A-, E- og B-vitamin, og har fuktighetsgivende, mykgjørende og nærende egenskaper. Mandelolje absorberes lett og etterlater huden næret og ikke fet.

Kokosnøttskallpulver fungerer som eksfolierende partikler som skånsomt skrubber bort døde hudceller og etterlater huden jevn og glatt.

  • 100% Naturlig
  • 86,21% Økologisk

Ingredienser (INCI)

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Kaolin, Theobroma Cacao Seed Powder*, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Seed Oil*, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract*, Tocopherol, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate.  *ingrediens fra økologisk landbruk.

Vekt 0.150 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “EVOLVE Radiant Glow Mask 60ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *