Ørelys med den magiske duften av honning, salvie og kamille

Biosun bruker regelmessig kontrollerte, 100% naturlige råstoffer, fremstilt for hånd for deg. Naturlig i produkt og emballasje.

Sikkerhetsmarkeringen helt rundt og et nytt, patentert sikkerhetsfilter garanterer enkel og sikker bruk.

Kvalitet er Biosuns hovedmål. Stol på markedsledelsen. Over 30 års erfaring med produksjon av ørelys. Biosun har millioner av tilfredse kunder i hele verden.

Sammen med inspirerende aromaessenser eller harmoniske velluktende lys og avslappende velværemusikk opplever du med ørelysbehandling en enestående, dyp avslapping med tre sanser: FØLE, LUKTE, HØRE

Bruksveiledning

Ørelys fra Biosun er cirka 22 cm lange og hvert lys brenner i 10-12 minutter. De begynner å virke når de tennes på- Vær oppmerksom på faren for forbrenninger. Vær så vennlig å oppbevare ørelysene utilgjengelig for barn!

Av sikkerhetsgrunner bør man ikke anvende ørelysene på seg selv. Behandlingen bør alltid utføres av en annen person (for eksempel av partneren). Slik blir bruken sikrere, og man kan føle avslapningen mer intensivt. Ha fra første stund alltid et glass vann klart til å slukke resten av ørelyset!

Lider du av kroniske eller akutte sykdommer? Eller er du generelt sett usikker, om en behandling med ørelys er mulig for deg? Konsulter først en terapeut, du stoler på. Ved perforert trommehinne og implantert  dren frarådes generelt en behandling med ørelys.

Likeså ved ørebetennelser, eller hudsykdommer i øret og øregangen. Ytterst sjelden oppstår allergiske reaksjoner på innholdstoffer i ørelysene. Dette kan arte seg som kløe og kan stoppes med øredråper.

Bruken av ørelysene foregår prinsipielt på egen risiko og ansvar. Hvis bruksanvisningen følges nøye er bruken enkel og sikker.

Kontakt oss om du skulle lure på noe.

Vekt 0.075 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Biosun ørelys – Føl ildens magi (2 stk i esken)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *