Shift SuperCalm 30 tabletter – motvirker stress og virker beroligende

Det er ikke lett å mestre stress og dessverre mange sliter med det. Spesielt under pandemien er situasjonen ikke noe bedre. Stress relatert til utfordringer på jobb eller privat i familien er blitt en del av hverdagen for de aller fleste av oss. Denne situasjonen kan og bør bearbeides fra flere sider.

Kosttilskuddet SuperCalm er utviklet nettopp med tanke på å bidra i slike situasjoner. Dette naturlige kosttilskuddet er ikke løsningen, men et hjelpemiddel til å takle stress, skape et indre ro og samtidig skjerpe sinnet og øke konsentrasjonen.

SuperCalm består av en kombinasjon av fire potente biologiske plantematerialer. Soppen reishi, og urtene safran, melisse og Mucuna pruriens (juckbohn). Hver for seg har de egenskaper som bidrar til den gode forenede effekten; takle stress, berolige sinnet og stimulere til glede og oppstemthet. Disse vil også kunne gi en positiv effekt på konsentrasjonen og hukommelsen.

Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte for at SuperCalm skal gi samme gode effekt gang etter gang.

Anbefaling

Vi anbefaler kun én tablett om dagen som tas hver morgen sammen med frokost. Det er ofte best å ta kosttilskudd sammen med litt mat, da det generelt tas bedre opp i kroppen sammen med annen føde.

Ingredienser

Innhold pr. tablett: Reishi ekstrakt (Standarisert) 400 mg Mucuna Pruriens (Standarisert) 400 mg Melisse ekstrakt (Standarisert) 200 mg Safran ekstrakt 30 mg Ingredienser: Reishi ekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), Mucuna Pruriens (juckbohne ekstrakt), Melisse ekstrakt (Melissa Officinalis), inulin, fortykningsmiddel: cellulose, safran ekstrakt (Crocus sativus.), antiklumpemiddel: silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Shift SuperCalm 30tbl – Motvirker stress og virker beroligende”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *