Ekte Vare Dagligvare er lagt ned – Earthly tar over navnet

Om Ekte vare Dagligvare på Sagene i Oslo og nedlegelsen

Ekte Vare Dagligvare var en norsk dagligvarebutikk som ble etablert i 2012 med mål om å tilby kunder økologiske og lokalt produserte varer. Selskapet hadde flere butikker i Norge, men dessverre måtte de legge ned virksomheten i 2019.

👉🏼Besøk Earthlys nettbutikk

Det finnes flere årsaker til at Ekte Vare Dagligvare måtte legge ned. En av hovedgrunnene var dårlig økonomi. Selv om konseptet med økologiske og lokalt produserte varer var populært blant kundene, var det svært konkurranseutsatt og det var svært vanskelig å konkurrere mot store aktører i bransjen.

Et annet problem var at selskapet hadde en svært høy faste kostnader, som leie og lønn, som gjorde det svært vanskelig å være lønnsomt.

I tillegg til økonomiske utfordringer, hadde Ekte Vare Dagligvare også logistiske problemer. Å få tak i lokale og økologiske varer var svært utfordrende, og dette gjorde det svært vanskelig å holde butikkene fylt med varer.

Til slutt, selskapet hadde også problemer med å skape et sterkt merkevare. Selv om konseptet var unikt, hadde selskapet ikke klart å skape et sterkt og gjenkjennelig merkevare som kunne konkurrere med de store aktørene i bransjen.

Til tross for at Ekte Vare Dagligvare var et godt konsept, var det svært vanskelig å konkurrere mot de store aktørene i bransjen. Dårlig økonomi, høye faste kostnader, logistiske problemer og mangel på et sterkt merkevare førte til at selskapet måtte legge ned virksomheten.

Om Earthly og hvorfor vi tok over domenenavnet

Earthly er en nettbutikk som har et lignende konsept som Ekte Vare Dagligvare, med fokus på å tilby kunder økologiske og miljøvennlige produkter. Etter at Ekte Vare Dagligvare ble lagt ned, har Earthly valgt å ta over domenenavnet for å kunne tilby kunder som var lei seg for at Ekte Vare Dagligvare var borte en plattform å finne gode økologiske og miljøvennlige produkter.

Ved å ta over domenenavnet, kan Earthly nå en eksisterende kundebase som allerede har vist interesse for økologiske og lokalt produserte varer. Dette gir oss muligheten til å vise at vi er en seriøs aktør i bransjen, og at vi kan tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

I tillegg til å kunne tilby produkter til en eksisterende kundebase, gir det å ta over domenenavnet oss også muligheten til å bygge videre på det gode ryktet som Ekte Vare Dagligvare skapte seg, og å vise at vi er en seriøs og pålitelig aktør i bransjen.

Det er viktig for oss i Earthly å kunne tilby kunder en plattform for å finne gode økologiske og miljøvennlige produkter, og ved å ta over domenenavnet til Ekte Vare Dagligvare kan vi nå dette målet.

Ved spørsmål, gjerne ta kontakt med oss